Sådan finder du den rigtige alarm virksomhed til dine behov

Ønsker du at opgradere dine alarmsystemer til hjemmet? Her er 5 spørgsmål, du kan stille dit alarmselskab.

En billig alarm fra Miraca beskytter dig, dine kære og dit hjem

I betragtning af den stigende kriminalitet i Danmark, er det vigtigere end nogensinde at beskytte dit hjem og familie fra tyveri. Den gode nyhed? Med de utrolige fremskridt inden for alarm til hjemmet, der er en række produkter, der kan hjælpe med at holde din ejendom sikker, herunder: 

 • IP-kameraer
 • Tilpassede alarmsystemer 
 • Bevægelsesdetektorer 
 • Automatiske dørlåse

Altid undersøg sagen: Husk, med så mange hjemme alarmprodukter på markedet, at være proaktiv og laver forskning på forhånd kan forhindre dig i at investere i et ringere produkt og sikre, at du får den beskyttelse, du fortjener. 

Tilpassede alarmsystemer

Hos Miraca forstår vi, hvor vigtigt en alarm i hjemmet er, når det kommer til at beskytte dit hjem, værdigenstande og kære. Vi tilbyder fuldt tilpasselig hjem sikkerhedsprodukter, fra alarmsystemer til hjem automatisering, for at sikre alle dine sikkerhedsbehov er opfyldt. 

Valg af den rigtige alarmvirksomhed: 5 spørgsmål, du skal spørge 

Et af de vigtigste skridt i at finde et sikkerhedssystem af kvalitet er at vælge det rigtige alarmselskab. Med så mange muligheder, kan dette ofte føles som en skræmmende opgave. For at forenkle processen, er her 5 spørgsmål, du skal stille, før du arbejder med et alarmselskab: 

1. Hvor mange år har du været i denne branchen? 

Når det kommer til sikkerhed i hjemmet, den tid, en virksomhed er blevet etableret vedrører deres erfaringer med tyverialarmer. Hvis du har en erfaren virksomhed og team, der håndterer din sikkerhed i hjemmet, så vil du have ro i sindet, der kommer fra at vide, at du modtager den bedst mulige service. 

2. Hvilket udstyr tilbyder de? 

Før du vælger et alarmselskab, bør du forsikrer dig, at de har tilgængeligt hjem sikkerhedsudstyr. Et system af høj kvalitet skal give dig praktiske måder at overvåge dit hjem fra din smartphone, computer og tablet. 

Ideelt set ville et sikkerhedssystem i hjemmet have: 

 • En måde at fjernovervåge dit hjem på 
 • En mobilapp, der giver sikker adgang til alle systemets funktioner
 • En videotjeneste
 • Et meddelelsessystem, når alarmen går i gang 
En smart alarm fra Miraca er nem at betjene.

3. Hvad er din placering? 

I dag har mange sikkerhedsfirmaer online platforme, der giver dem mulighed for at yde service til kunder over hele verden. Det anbefales dog ofte, at du vælger en lokalt baseret virksomhed, da de ikke kun vil have mere specifik viden om din bys sikkerhedsproblemer og kriminalitet, men de vil også kunne levere mere effektive vedligeholdelses- og svartider. 

4. Hvad er detaljerne i kontrakten? 

Før du vælger at arbejde med et alarmfirma, skal du sørge for, at detaljerne i kontrakten kommunikeres klart til dig, og at du forstår dem fuldt ud.

Sørg for at spørge: 

 • Hvornår forlænges kontrakten?
 • Hvis du i tilfælde af, at du ikke er tilfreds med tjenesten, kan du så fravælge kontrakten? 
 • Vil kontrakten forny sig selv? 
 • Vil du have en mere bekvem hjemmesikkerhedstjeneste? 

5. Giver du garantier og er du licenseret? 

Du bør altid kontrollere, at alarmselskabet er licenseret, hvilket betyder, at de opererer inden for de fastsatte regler og love i området. Når du bekræfter dette, skal du sørge for at spørge om deres garantier på sikkerhedsudstyr. 

Husk: Et velrenommeret alarmfirma vil ikke have et problem, der garanterer dig en garanti, fordi de er sikre på deres produkter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *